Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stutteribirkegaarden.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stutteribirkegaarden.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stutteribirkegaarden.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679
Fornyet inspiration og motivation til din virksomhed | Erhvervsnetværk fyn
Fornyet inspiration og motivation til din virksomhed | Erhvervsnetværk fyn
15649
post-template-default,single,single-post,postid-15649,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Få fornyet inspiration med erhvervsnetværk fyn

erhvervsnetværk fyn

Få fornyet inspiration med erhvervsnetværk fyn

Er du på udkig efter fornyet inspiration i din virksomhed, så er der ikke langt fra idé til handling. Et erhvervsnetværk kan indfri dette og meget mere. I løbet af året vil du deltage i spændende og unikke arrangementer, hvor du møder andre erhvervsfolk på lige vilkår. Der vil blive delt erfaringer og viden på tværs, der er uundværlige for din virksomhed.

Erhvervsnetværk fyn

Er man virksomhedsdrivende på fyn, så vil man kunne indgå i erhvervsnetværk fyn, hvor man vil møde erhvervsfolk fra området, der vil være til stor inspiration. Mange undervurderer hele konceptet med networking. I dagens samfund, hvor teknologien og trends ændres nærmest på daglig basis, så er det vigtigt ikke at lukke sig inde bag ens egen forretningsmodel og idéer. Hvis man gerne vil sikre langsigtet succes, så er skal man bevæge sig ud fra ens eget univers og møde andre. Det at netværk kan ikke sammenlignes med nogle andre tiltag i en virksomhed. Det er både utrolig givende, men på samme måde motiverende og inspirerende på en og samme tid.

Hvad indebærer et erhvervsnetværk?

Hvis man er en del af et erhvervsnetværk, så vil man kunne deltage i unikke og utrolig spændende arrangementer i løbet af året. I uformelle rammer vil der skabes stærke relationer, hvor kvalitet er et centralt fokusområde. Oplevelser kunne være følgende:

  • Gourmet mad
  • Sejllads
  • AMG-kørsel

 

Dette er blot et lille udpluk af de mange arrangementer, som skaber de bedste forudsætninger for et succesfuldt arrangement. Alle parter vil få noget fornuftigt og gavnligt med hjem. Derudover vil man også hver gang gå hjem med en eksklusiv oplevelse, der ikke ellers ville have været en mulighed.

Få din virksomhed på danmarkskortet

Når man indgår i erhvervsnetværk fyn, så får man også adgang til at deltage i arrangementer, hvor virksomheder fra hele landet vil deltage. På denne måde vil man være sikker på at møde helt nye og spændende mennesker samt få ny sparring og erfaring på bordet. Selvom man har en fyldt kalender, så vil det uden tvivl være alt tiden værd.

Ved professionel organisering er man ligeledes sikret, at alt forløber som det skal. Dertil at det er de rigtige virksomheder, der dykker op.

No Comments

Post A Comment