julegave til hund

Relaterede artikler

Julegave til hund er en ligeså vigtig ting på huskelisten, som det er at købe til et familiemedlem. Butikkerne er også begyndt at markedsføre til hundeejerne, så snart julen nærmer sig, så de ikke glemmer det – så der er ingen undskyldning for, ikke at få tjekket “Juelgave til hund” af på din to do liste. Men hvad skal du så købe til din hund?

 

Legetøj

Legetøj i form af bolde, bamser eller andet der kan trækkes, bides og kastes med, er altid en sikker vinder. Her kan du købe en julegave, som er tilpasset lige netop din hund både i form af farve, størrelse og materiale. 

 

Aktiveringslegetøj

Aktiveringslegetøj er på det seneste blevet rigtig populært blandt kæledyrsejere. Det er fordi, det gør mere end blot at underholde din hund. Det får nemlig din hund til at bruge andre sanser end bare at løbe rundt. Oftest skal de bruge flere sanser og det er faktisk det, som aktiverer din hund og gør den dejlig træt om aftenen.

 

Godbidder

Godbidder kan fås med alle mulige smage, størrelser og ingredienser. Så er din hund mest til fjerkræ, okse, fisk eller noget helt fjerde, så kan du købe det til den. Udover det, kan du vælge godbidder, som gavner f.eks. din hunds tænder, pels eller andet. Du kan også sagtens få godbidder uden f.eks korn, gluten eller andet, som nogle hunde kan være allergiske over for.

 

Alt muligt andet 

Udover ovenstående klassiske ting, kan du altid glæde din hund med en ny hundesele, en ny snor, måske en ny lækker vinterjakke eller hvad du ellers ved, vil falde i god jord hos din hund. 

 

Julegave ideer til din hund er der hvert fald rigeligt af med blot få klik!
Husk på at du kender din hund bedst, og ved hvad den foretrækker og bedst kan lide.

Mere indenfor dette emne

Populære historier

Guide til flotte dame jakker

Rigtig mange kvinder verden over går rigtig meget op i deres beklædning. Det er for mange en noget, der er en vigtig...

Undgå røde, sarte og kløende øjne med en allergivenlige mascara

Reagerer dine øjne også ved påføring af mascara? Det er næsten umuligt at undgå at bruge mascara i dagligdagen, da det kan give trætte øjne...

Planlæg dit drivhus til sommeren og spar en masse penge!

Der er vinter, og derfor er der ikke meget, som man kan bruge tiden på. Derfor kan man vælge at planlægge fremtiden,...