Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stutteribirkegaarden.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stutteribirkegaarden.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stutteribirkegaarden.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679
Personlig træning - Alt om heste og sport
Personlig træning - Alt om heste og sport
15608
post-template-default,single,single-post,postid-15608,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Personlig træning

Personlig træning

Så er året 2018 rigtig kommet i gang. Er du også kommet i gang med din træning? Eller hænger du stadig fast i de dårlige undskyldninger for ikke at komme afsted?

Måske mangler du en der står og venter på dig nede i centeret. Det gør det i hvert fald en del sværere at tage den nemme løsning og blive på sofaen. Når du har aftalt personlig træning, så kommer man bare lettere afsted, det er lidt ligesom hvis du har en træningsmakker, som står og venter på dig. Det er bare nemmere at komme afsted, hvis du ved at der er nogen du skuffer hvis du ikke møder op. Ud over dig selv selvfølgelig.

Personlig træning er personligt

Men ikke nok med at du har en der trækker der dig ned i centret, så får du med en personlig træner også en personlig træning. Du får altså en træning der er tilpasset netop dig og dit niveau. Samtidig så er træningen tilpasset eventuelle skader eller skavanker. Det er skræddersyet til dig og til dine behov og dine begrænsninger. Alt dette er noget som den personlige træner har taget mange kurser og en grundig uddannelse i, så du kan være helt tryg, ved at du er i de bedste hænder.

Lad os tage udgangspunkt i at du bor et sted i Midtjylland, du arbejder måske endda inde i Århus, eller bare i nærheden. Så er personlig træning i Århus, da netop det du skal bruge. Du får en træning der giver dig så meget ekstra energi i din hverdag, så du får så meget mere motivation til at fortsætte.

Øvelse gør mester

Din personlige træner sørger også for at du ikke kommer til skade, ved dårlig teknik. Han/hun sikre sig at du udfører øvelserne korrekt, så du ikke får skader af træningen. Træningen skulle meget gerne gøre præcis det modsatte, nemlig at være skadesforebyggende. Samtidig er det vigtigt, når man lærer nye øvelser at man kan udføre dem rigtigt, måske også selvom at din træner ikke er der. Og der vil komme øvelser, som du måske ikke kender til, så derfor er en korrekt teknik alfa og omega.

Jo flere gange du får lavet øvelserne, med den rette teknik, jo bedre bliver du også. Det hele handler bare om øvelse, ligesom så mange andre ting her i livet, så gør øvelse mester.

Personlig træner

Hvis du vælger den rigtige personlige træner, så kan jeg også garantere for at du bliver presset, som du aldrig er blevet presset før. Ikke nok med at der skal være fokus på teknik og nye øvelser, så bliver du presset til hver træning. Det er nødvendigt for at du kan opnå de resultater du gerne vil. Så du kan få den sunde livsstil og den sunde krop du ønsker dig.

For at summere op, så får du lige en liste over de fordele der er ved personlig træning.

Fordele ved personlig træning:

  • Der står en og venter på dig i centeret
  • Du får træning der passer til dig
  • Ekstra motivation
  • Korrekt teknik
  • Nye øvelser
  • Ekstra presset

 

Jeg håber du er blevet inspireret og at du har lyst til at bryde de dårlige vaner og hoppe med på en personlig træning.

Vil du gerne supplere din personlige træning med tilskud? Så check denne BCAA guide

No Comments

Post A Comment