Træfældning Kolding hjælper med at fra topkapning til stormskader! - Alt om heste og sport
15592
post-template-default,single,single-post,postid-15592,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Træfældning Kolding hjælper med at fra topkapning til stormskader!

Træfældning Kolding

Træfældning Kolding hjælper med at fra topkapning til stormskader!

Efteråret er slut, og vinteren er så småt begyndt, hvilket er tydeligt at mærke. Det er ikke kun os mennesker, som kulden er slem for, det er også naturen. Vores haver lider meget, fordi både vind og vejr slider meget, blandt andet er det træerne, som det ofte går ud over. Det kan gå så vidt at træer og buske vælter eller bliver beskadiget. Og når dette sker, så kan det blive led i materielle- og personskader. Dette kan Træfældning Kolding hjælp dig med at undgå på mange måder, hvilket blandt andet kan være følgende:

  • Normal træfældning
  • Topkapning
  • Beskæring af træer
  • Stormskader/stormfald

Disse former for fældning og beskæringer sker enten inden eller efter en storm. Det handler meget om, hvor godt et forarbejde man har gjort, inden at en storm rammer. Det kan derfor være en god ide, at afhjælpe problemet ved hjælp af en fældning eller en beskæring, så man slipper for materielle- eller personskader. Ovenikøbet slipper man også for, at man skal ringe, hvis der opstår stormskader eller stormfald.

Normal træfældning

En normalt træfældning kan være i forbindelse med råd, eller at man ønsker mere sollys i haven. Andre ønsker at skabe mere plads i haven, eller lave plads til noget nyt. I alle tilfælde er der snak om en normal træfældning, hvilket udføres på alle tidspunkter af året. Ved råd er det en god ide at oplyse, hvor længe træet har været råddent, så Træfældning Kolding ved hvordan de skal gå til opgaven. Det kan have stor betydning for det endelige resultat, som du kommer til at stå tilbage med. Ønsker du ovenikøbet en fræsning af træstubben, så kan dette også blive ordnet. Dette oplyses inden, at Træfældning Kolding dukker op, så de kan have det rette udstyr med. Skal man skabe mere plads i haven, så kan man også benytte sig af topkapning eller beskæring af træet.

Topkapning og beskæring af træer.

Når man ønsker mere plads eller mere sollys i haven, så behøves man ikke fjerne træerne helt, hvis de har en stor psykologisk betydning for en. Man kan blandt andet vælge at få besøg af Træfældning Kolding, som kan lave en topkapning, hvilket giver meget sollys, og samtidig giver et flot resultat. Man kan til hver en tid også benytte sig af beskæring, hvilket kan give meget mere plads i haven, hvis buske og træer “vælter” ud i haven. Det kan blandt andet være stor grene, som rager ud fra træer eller buske, hvilket giver problemer ift. til terrassen eller ligende. Hvis man ikke får ordnet sådan noget i tide, så kan man komme ud for stormskader.

Stormskader og stormfald

Skulle du komme ud for at der sker problemer i forbindelse med storme, så kan du til hver en tid få Træfældning Kolding til at hjælpe dig. Det kommer ud og hjælper dig, så du slipper for skader på personer eller materiale. Her hjælper Træfældning Kolding også, da de har specialuddannede, som vægter sikkerheden meget højt. De kan blandt andet fjerne træer og frigøre biler og huse, så der hurtigt kan blive lavet reparationer, for livet går videre.

No Comments

Post A Comment