Undgå røde, sarte og kløende øjne med en allergivenlige mascara

Relaterede artikler

Reagerer dine øjne også ved påføring af mascara?

Det er næsten umuligt at undgå at bruge mascara i dagligdagen, da det kan give trætte øjne et nyt liv, men det kan dog være svært, hvis man ikke kan tåle det. Her kan en mascara til sarte øjne være din hjælp, uanset om det er til dagligdags brug eller fest.

Få hjælp til en mascara til sarte øjne

Du har sikkert en masse overvejelser, når du skal finde en ny mascara. Skal den give fylde og længde? Eller skal den separere vipperne, så de ikke klumper? Har et af dine overvejelser nogensinde været, hvilke ingredienser der er i? Måske indeholder din nuværende mascara ingredienser, du ikke kan tåle. Der kan dog være flere årsager til sarte øjne, og vi vil gerne hjælpe dig med finde frem til en mascara du kan tåle!

Undgå dette i din kommende mascara

Når du skal finde en mascara til sarte øjne, kan du se på, om mascaraen er allergivenlig, parfumefri, uden olie og uden kunstige farvestoffer – så er du godt på vej. Det kan netop være lige dette, som dine øjne reagerer på.

Gode råd til at undgå irriteret øjne

Hvis du er en af dem, der har allergi overfor mascara, så er der nogle gode råd, du bør tage til dig: Brug aldrig en for gammel mascara – Udskift din mascara når den er udløbet. Skru altid låget ordentligt på, så din mascara ikke udtørre. Hver sikker på, at du har renset din vipper grundigt før påføring af din mascara, så undgår du, at der skulle sidde noget og irritere dine øjne i løbet af dagen. Udover disse råd, så kan et ekstra tip også være at undgå for meget mascara. Læg et tyndt og fint lag også husk at giv dine vipper en pause 1 dag eller 2 i løbet af ugen.

Mere indenfor dette emne

Populære historier

Guide til flotte dame jakker

Rigtig mange kvinder verden over går rigtig meget op i deres beklædning. Det er for mange en noget, der er en vigtig...

Udlev dine boligdrømme; Skab dit drømmekøkken

Hvordan ser dit ønske køkken ud? Hvilke farver er brugt og hvilke materialer? Svarene til disse spørgsmål er hvad der karakteriser dit...

De bedste kosttilskud til mænd

Vores spisevaner har indflydelse på næsten alt, hvad der foregår i kroppen - både det mentale og det fysiske. Mange mænd får ikke tilstrækkelige...